Integritetspolicy

Här på Lejon Marketing gör vi allt vi kan för att hålla dina personuppgifter säkra. För att hålla dina uppgifter säkra har vi ett HTTPS/SSL-certifikat som innebär att all information du skickar till oss krypteras så att ingen kan stjäla din information på vägen. Nedan kommer vi att förklara vad vi gör med dina personuppgifter, varför vi använder dem och vad vi gör för att hålla dig så säker som möjligt. Denna integritetspolicy är giltig från och med: 2023-11-07.

Om du har några vidare frågor kan du nå oss på: marketing.lejon@gmail.com eller någon av våra sociala medier.

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är sådan information som kan knytas till dig som person. Exempel på personuppgifter är t.ex ditt namn eller din adress. 

Vilka uppgifter samlar vi och varför?

Vi samlar följande typer av personuppgifter:

  • Företagsadress och organisationsnummer:
    • Dessa uppgifter används primärt för att verifiera företagets legitima existens och för att underlätta fakturering och betalningshantering. Det gör det också möjligt för oss att upprätthålla korrekt företagsrelaterad kommunikation.
  • Namn och e-postadress:
    • Dina namn och e-postadress är avgörande för att underhålla en smidig kommunikation med dig. Dessa uppgifter hjälper oss att identifiera dig som användare och säkerställer att vi kan ge dig relevant och personlig service.
  • Bilder som du gett oss för din webbplats som t.ex företagslogga eller porträttbilder
    • De bilder du delar med oss används för att skapa och anpassa din webbplats eller innehåll enligt dina önskemål.

Hur använder vi personuppgifter?

Vi använder dina personuppgifter för att möjliggöra ett effektivt samarbete med dig. Dina kontaktuppgifter hjälper oss att nå dig när det behövs och hålla dig informerad. Vi värnar om säkerheten för dina personuppgifter och delar dem endast med ett begränsat antal tredjepartsleverantörer som vi förlitar oss på för att driva våra tjänster. För att mäta och optimera vår marknadsföring samt förbättra användarupplevelsen på vår webbplats använder vi tjänsterna Facebook Pixel och Google Analytics. De bilder du har tillhandahållit oss används för att skapa din webbplats eller dylikt och raderas från vår lagring när de inte längre behövs. De uppgifter vi fått av dig sparas på Google Drive som är en av de säkraste molnlagringssystemen som finns och kan raderas när du helst önskar. 

Radera personuppgifter

Om du någonsin skulle ha några frågor angående hur vi hanterar dina personuppgifter så kan du kontakta oss på marketing.lejon@gmail.com. Du kan när som helst kontakta oss om du vill att vi raderar dina personuppgifter. 

Ändring av integritetspolicy

Vår integritetspolicy kan revideras och uppdateras vid behov. Vid ändringar kommer du att bli meddelad för att säkerställa att du alltid är medveten om hur dina personuppgifter hanteras. Den nuvarande integritetspolicyn gäller från och med 2023-11-07 tills vidare.

För eventuella ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via marketing.lejon@gmail.com eller via våra sociala medier. Vi uppskattar förtroendet du har gett oss genom att använda våra tjänster och vi är dedikerade till att hålla dina personuppgifter säkra och skydda din integritet.

För att lära dig mer om datasäkerhet och riktlinjer vi följer kan du läsa mer på https://www.imy.se/verksamhet/dataskydd/