Ditt Företag
Vi tar det till nästa nivå!

På Lejon Marketing gör vi allt för ditt företags framgång. Låt vår entusiasm och erfarenhet ta din verksamhet till nästa nivå!

Hur började vi?

Vår passion för marknadsföring kommer från vår egen erfarenhet som ungdoma företagare. Vi lyckades ta vårt UF-företag, InteSåSegDeg UF, till SM där vi representerade Östergötland och vann pris i flera utmärkelser som årets vara och årets innovation med vår färdiga kakdeg. Under året lärde vi oss mycket om företagande och insåg att marknadsföring var vår starka sida. Nu vill vi använda vår expertis för att hjälpa dig och ditt företag att blomstra!

Låt oss ta hand om din digitala närvaro så att du kan fokusera på det du är bäst på – att driva ditt företag! Kontakta oss idag för att ta ditt företag till nästa nivå med hjälp av Lejon Marketing.

Att främja företagare

Välkommen till Lejon Marketing – där passion och expertis möts för att främja ditt företag! Som unga och entusiastiska entreprenörer brinner vi för att hjälpa lokala företag att lyfta fram sig digitalt. Vi förstår att marknadsföring och den digitala närvaron kan vara en utmaning för många företagare. Därför erbjuder vi en rad tjänster för att hjälpa dig att etablera din närvaro online och öka din synlighet.

Vi arbetar nära med dig för att skapa en välgjord hemsida som engagerar och lockar besökare. Genom att använda vår erfarenhet och kunskap inom marknadsföring och sociala medier, hjälper vi gärna också till med att skapa relevant content till era sociala medier.